zondag 9 april 2017

Oostende: The Chrystal Ship.

Weekend, stralend weer en van alles te doen in Oostende, klinkt als een ideale match om gezellig te gaan kuieren in de parel van de kust.  The Chrystal Ship, een van de grote activiteiten, is een kunstfestival met fantastisch grote en mooie muurschilderingen. Sinds gisteren is de tweede editie 'geopend'.  

Op het wereldwijde web vind je een plannetje met alle kunstwerken, of je kan ook gewoon in een infopunt in Oostende een plannetje gaan halen.  Daarna heb je nog wat geluk met het weer nodig en kan je bijzondere werken gaan exploreren.  Het leuke aan dit project is dat je de kunstwerken van vorig jaar ook nog kan bewonderen!  Als ze zo verder doen zijn binnen een hoop edities alle Oostende gevels beschilderd!

Kijk maar even mee:Naast The Chrystal Ship zijn er nog een hoop andere dingen te doen in de stad zoals Tutti Timbri.  Een zaaltje in 'De Grote Post' waar kiddos zich kunnen uitleven met houten muziekinstrumenten.  Als je iets minder muzikale en iets te wilde kinderen hebt is het misschien aan te raden om oordopjes of misschien een portie valium mee te doen.  Hupla, na een serieuze wandeling was het tijd om eventjes met de voetjes in het zand te zitten. Als beloning voor het flink meestappen en geïnteresseerd rondkijken mochten ze iets lekkers.  Ze kozen voor visjes van het viskraam (in plaats van een ijsje...).  Visjes op de dijk van Oostende, de ideale afsluiter van een zalige zonnige zondag.

4 opmerkingen:

 1. Oostende staat volgende week op het programma, na jouw foto's kijk ik er nog harder naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Omdat we geen Oostendse baby willen stellen we onze kijkplannen uit... maar ik zag al overal zo een fijne foto's dat ik er echt wel na de geboorte naar toe trek ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij gaan vast en zeker nog een keertje terug! Zo een leuk initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh, wat een leuke foto's!
  Die kunstwerken wil ik wel eens in het echt gaan bewonderen.

  BeantwoordenVerwijderen