zondag 30 april 2017

Een tenuetje met lentekriebels!

Communiefeestjes, ideaal om als mama gezellig een beetje cava te slurpen en wat bij te praten met andere mamaatjes.  Alle, 'oh het is zo lang geleden's worden gecombineerd met 'druk he, met de kindjes'.  Tjah, die cavamama's verstaan elkaar.  Het terugzien is plezierig en confronterend want ja, het is inderdaad al eeuwen geleden, eeuwen geleden dat ik nog de moed of de energie vond om in mijn agenda te neuzen en te zoeken naar een vrij moment.  Of toch, een moment waar we vrij zijn plus dat dat moment dan nog moet blaken in een energierijke zone, met andere woorden, in een periode waar er zo goed als niets anders op staat.  Helaas zijn zo'n momenten heel zeldzaam.  Spijtig want door mijn vreselijk vervelend tekort aan energie moet ik altijd ontzettend veel rekening houden met wat ik wanneer doe en wanneer ik snel wat mijn batterij probeer op te laden.

Soit, een communiefeestje van Axana, een meisje.  Ideaal om als zonenmoeder eens een rokje te maken en mijn meisjesstoffenvoorraad wat te doen verminderen.  Ik koos nogmaals voor het rokjespatroon van Pienkel.  2 patroondeeltjes, wat katoen, een elastiek, wat bias en voor je het weet heb je een plezierig zwierig lenterokje voor een koddige zesjarige communicant.   Wil je graag wat foto's zien van het maken van het rokje?  Wel, klik dan hier.  wat  Ik combineerde het rokje met een gepersonaliseerd T-shirtje.  Wat flockfolie op het T-shirtje persen en hupsakee, gepimpt en ready! 

Hope she's happy...


Stof: Verkempinck

4 opmerkingen:

  1. Die gaat een gat in te lucht springen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 😍 en we hadden een gelijkaardig idee 😊http://naaisgerief.blogspot.be/2017/03/een-heel-eenvoudig-lieflijk-lenterokje.html?m=1

    BeantwoordenVerwijderen
  3. eindelijk je blog gevonden. JA! Het is haar lievelings-outfitje. Zo trots als een stoere prinses op haar unieke kleertjes. 't Kan niet snel genoeg terug uit de was zijn :) DIKKE MERCI !!

    BeantwoordenVerwijderen