zaterdag 7 maart 2015

Een prinsessencadeautje.

Yes, manlief zijn metekindje is net vijf geworden.  Een mooie leeftijd om een zwierig prinsessentenuetje te krijgen lijkt me.

In de Action kocht ik wat rolletjes organza.  Op de foto zie je er vier, maar dat bleek niet genoeg... Ontgoocheling alom 's avonds dat ik mijn project niet kon afwerken! Tjah, er zat niets anders op dan te wachten tot de volgende dag om er nog een stuk of vier bij te halen.

Een prinsessenrok maken zonder naaimachine is echt supersimpel! Je hangt een rekker of een lint rond een stoel en knobbelt er linten (van 1m) organza aan.  40 strookjes later heb je een prachtig tutuutje (rijmt trouwens op individuutje, pardessuutje en champagneflûteje).
Ik pimpte nog een grijs T-shirtje met wat flockfolie.  (Een tijdje geleden liet ik me wat gaan en kocht ik een Cameo Silhouette.  Waaaw, echt, flocken staat niet meer gelijk aan secuur knipwerk maar aan wat surfen naar een passend tekeningetje, bewerken en naar de machine sturen.  Een T-shirtje is vanaf nu in 123 gepersonaliseerd, heerlijk!)

Zie hier, het tenuetje voor een fantastische principessa, hiep hiep hoeraaaaa!

2 opmerkingen: