zondag 22 juli 2018

Me time + give away!

Als ik iets geleerd heb uit mijn ellendige burn-out/depressie/kakmoment is het wel dat me-time extreem belangrijk is.  Het is niet gewoon mooi meegenomen als het er eens van komt, nope, het is  supernoodzakelijk als je alle ballen in de lucht wil blijven houden.  En dat is wel nodig in dat mannenbastion van me... Maar laat dat nu net niet zo makkelijk zijn om in te plannen.

Op het gemak een boekje lezen, eventjes in het zonnetje zitten of gezellig een badje pakken.  Dat klinkt heerlijk maar het komt er niet echt van.  De kinderen willen dolgraag duizend dingen vertellen, net als ik 2 seconden met een boekje in de zetel zit, of ze gebruiken dat moment om ruzie te maken zodat de rust compleet verdwenen is, boehoe.  Daarnaast heb ik ook manlief die dolgraag wilt dat ik even enthousiast participeer in zijn 'laten we het huis verbouwen 'projecten; 'aha, je bent even niet aan het werk, kom, laten we samen een beetje de slaapkamer schilderen...'

Dus mijn plan van aanpak: kinderen in bed steken, man bezig houden met een projectje waar ik echt echt niet bij kan meehelpen (zoals hout klieven of zo) en op het gemak een badje pakken.  Gewoon een badje, zonder dat er dus kinderen in plonsen of dat iedereen praatjes komt maken, moet lukken toch?

Laat ik nu net het geluk hebben om wat schoonheidproducten van Alma K te mogen testen.  Nog idealer voor dat afgedwongen me-time moment, een hoop modder op mijn hoofd, een serieuze scrubbeurt, een kwak zout in het bad en nadien een zalig crèmeke voor op m'n vel, heerlijk!  De beautyblogger in mij zit echt ongelooflijk diep verstopt dus ik hou het kort: ik ben compleet verknocht aan de lekkere geur van hun producten, ze voelen goed aan en ik ben fan, echt!


Wil jij misschien ook een me-timemomentje met lekker geurende productjes?  Wel, het kan je lucky day zijn want ik mag een gans pakket weggeven. Hoera!  Een onschuldige hand (eigenlijk gewoon ik) kiest uit alle comments op dit blogbericht een winnaar en maak die volgende zondag bekend op de facebookpagina.  

(Als je niet wint, niet getreurd, je kan de productjes onder andere in de Di kopen...)


Trouwens, als je dan helemaal opgeladen bent kan je ook gezellig welnessen met de kindjes, minder ontspannend maar wel pret verzekerd!


Productjes: Alma K

25 opmerkingen:

 1. Oh ja een rustig momentje dat zie ik helemaal zitten :-) zalig gewoon!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Me me me! Ik denk dat ik prachtig ben met modder op mijn gezicht...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Martha De Grande22 juli 2018 om 20:57

  Oooh ja, dat wil ik graag winnen!! ����

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welke mama wilt er geen me-time momentje? Laat maar komen die producten ;). En blijf op uw strepen staan voor je me-time!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, vandaag heb ik met mijn dochter van drie ook van moddermasker gedaan... Met aarde uit de hof. Laat die productjes dus maar komen, ik kan ze écht gebruiken 😉😊

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb al veel modder geprobeerd(denk aan cactusfestival 2012), maar nog niet de juiste gevonden.. please pick me. Ook, als je mij niet zou kiezen, denk dan aan Louiza..( emotionele chantage) mijn mooie dochter heeft psoriasis, en productjes van de dode zee zouden goed zijn voor haar huid . Heb ik gehoord 😏😉. Please pick me..😁😁🎉🎊

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh supertof ik doe graag mee en geniet van verwenmomentjes 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh ja ik doe graag mee! Vorige week veel last gehad van hoofdpijn. De apotheker vroeg of ik stress had en ik zei 'ehm, dat zou niet mogen, want ik heb vakantie.' En toen vroeg ze: 'ja, maar zijn uw kindjes thuis?' :D I need it! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Net aan het begin van de grote vakantie bevallen van nr. Terwijl grote zus aan haar eerste grote vakantie begonnen is... beetje me-time op tijd en stond zal deugd doen! ;-)
  Een bbetje wellness gewoon thuis, lijkt me zaaalig

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Just what I need! Vakantie is relaxen, maar voor een moeder is het vaak zorgen dat iedereen op tijd alles heeft wat hij nodig heeft om op kamp te kunnen of dergelijke activiteiten . Tussendoor zie ik zo'n verwenmomentje méér dan zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Yep! Me-time is altijd welkom! En zo doe ik dat ook vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goed idee. Ik doe graag mee en laat m'n kindjes dan ook eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Me-time? Wa was dat weeral precies??

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Brenda Vanduffel25 juli 2018 om 17:00

  Ik wil graag meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik wil heeeeel graag een kansje wagen!! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ja ik wil wel! Als man mag dat ook zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Nog net op tijd???? Dat wil ik ook wel winnen! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lekker een rustig moment voor me zelf lijkt me heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Fijn dat het product zo goed bevalt! Succes gewenst met de winactie.
  N.B. wat leuk dat je blog op een Blogger blog : ) Dat zie je niet zoveel meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heerlijk hoor! Ik gun het iemand anders. Ik ben met zwangerschapsverlof en verwen mezelf met heerlijk veel rustmomentjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. me-time is inderdaad noodzakelijk af en toe, goed dat je hier nu meer aan denkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik probeer 1x in de week moment voor mezelf te hebben erg belangrijk

  BeantwoordenVerwijderen