woensdag 18 juli 2018

Fruitfeestje.

Elke reden is goed om te feesten, toch?  Vorige week vroeg Otto-Jan wanneer zijn gigantische knuffelaap jarig was...  Wel ja, wanneer zijn knuffels jarig? De dag van aankoop?  Geen idee, ik liet OJ zelf een dag kiezen.  Hij liet er geen gras over groeien en besloot dat aap twee dagen later jarig ging zijn, en dat hij graag een verjaardagsfeestje wou... uiteraard, want wie wil er nu geen feest?

Feest zonder taart gaat niet dus zochten we een leuk receptje voor een gezonde verjaardagstaart.  Yup, dat wou aap het liefst ;)  We baseerden ons op een receptje van de Colruyt om onze taart in elkaar te flansen.  Ik maakte de basis van watermeloen en sneed het fruit in stukjes.  Daarna was het aan de kiddo's om de rest te doen.  Geduld is niet hun sterkste kant dus na wat fruitstukjes er op te prikken vonden ze het beter om gewoon het fruit er rond te leggen...  Allemaal goed jong.

Zo, de taart kreeg nog een kaarsje en aap een cadeautje met een hoop bananen in (dank u Omi).  Voila, zo hadden de kinderen een hoop vers fruit binnen, waren ze eventjes zoet en kon mama op het gemak een roséetje drinken.  Santé aap,  gelukkige verjaardag!


2 opmerkingen:

  1. Zalig, een leuk idee die fruittaart! Gezond en lekker! ��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha zalig,
    Pas maar op want nu gaan alle knuffels jarig willen zijn.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen