zondag 31 maart 2019

Yo hipsterpubercroptop!

Ik word er altijd gelukkig van als ik wat tijd maak om achter mijn naaimachine te kruipen, om me eventjes los te maken van de dagdagelijkse sleur en me in mijn creatief coconnetje te nestelen.

Ik mocht aan de slag met een lapje stof van de prachtige nieuwe collectie 'spring fruit' van About Blue Fabrics die volgende week uitkomt, lucky me!  Na wat wikken en wegen en puzzelen met patroondeeltjes ging ik voor de Chessie top en de Kristy rok van La Maison Victor.  De Chessie top is een puberhipstercroptop of met andere woorden, een kort truitje waar ik me een klein beetje als een hippe puber in voel.  Door het te combineren met de hoge Kristy rok zie je enkel maar een streepje buik tevoorschijn komen als ik zwier met mijn armen in de lucht wat ik gelukkig niet constant doe (behalve op de foto's hieronder).

Door het betere knip- en plakwerk kreeg ik het hele tenue uit 1,60m.  Niet alle patroondeeltjes raakten in zijn geheel uit de stof maar met wat extra knippen en naaien was dat probleem snel verholpen. 

Ziezo, een nieuwe tenue!









Patroon top: Chessie top - LMV

6 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.
      andreafrasca1@yahoo.com
      Whatsapp +31 6 51026462

      Verwijderen
    2. U bent op zoek naar een dringende lening.

      Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail

      contacteren.

      andreafrasca1@yahoo.com

      Verwijderen
  2. hilarisch gij, de foto's zijn de max! En wat sta jij goed met die outfit <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo dames en heren; Heeft u binnen 24 tot 48 uur een snelle lening nodig? Als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance op e-mail via: noveltyfinances@gmail.com OF WhatsApp via: +447915601531.

    NOVELTY FINANCE biedt financiële oplossingen. We bieden allerlei soorten leendiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden ook flexibele en meerdere leningopties, waaronder beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

    ✓ Eenvoudige goedkeuring
    ✓ Flexibele aflossingstermijn 6 - 360 maanden
    ✓ Zeer handig - U kunt een lening aanvragen op uw geschikte plaats en tijd.
    ✓ Direct toegang tot uw geld na goedkeuring.
    ✓ Gesubsidieerde rente (3% per jaar)
    ✓ U wordt niet gehaast om de lening terug te betalen, u krijgt de tijd om met de terugbetaling van de lening te beginnen.
    ✓ Geen verborgen kosten
    ✓ Je wordt door het hele proces begeleid

    Hoe toepassen:
    Een lening aanvragen bij ons gaat snel en eenvoudig!
    Stuur ons uw leningaanvraag via;
    E-mail: {{ noveltyfinances@gmail.com }}
    Bel of sms ons via WhatsApp via: +447915601531.
    Voorwaarden zijn van toepassing.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.
    andreafrasca1@yahoo.com
    Whatsapp +31 6 51026462

    BeantwoordenVerwijderen