zondag 7 juni 2015

Ienieminigepimpte plantjes.

Sinds december heb ik een Cameo.  Ik heb ontzettend lang getwijfeld om eentje te kopen (want goedkoop zijn die niet) en uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en er eentje besteld.  Hij heeft al zijn diensten bewezen met allerhande flockprojectjes. Gewone basisT-shirtjes worden hier in 1 2 3 gepimpt zonder dat ik in de weer moet met potlood en schaar!

Wel, ik had wat stress om mijn vertrouwde flockprojectjes te verlaten en me eens te wagen aan iets nieuws.  Op facebook kwam ik de winkel Feeerieke tegen en dacht: kom, bestel eens iets anders dan enkel flockfolie, en zo geschiede...

Een jarige schoonmoeder, gouden vinyl, glazen en ieniemini plantjes waren de ideale match om me te wagen aan een nieuw project.  Mijn schrik voor vinyl is bij deze als sneeuw voor de zon verdwenen.  Het gaat als iets van niets en het resultaat vond de schoonmoeder super, ideaal dus!  De volgende keer moet ik er wel op letten dat de tekst iets kleiner is zodat je ze iets beter kan lezen...

Remember yesterday.
Enjoy today.
Dream about tomorrow.
Gouden vinyl: Feeërieke
Glazen: Hema
Miniplantjes: Dille en Kamille


5 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat ik je blog heb ontdekt! :-)
  Want wat maak je leuke dingen, zeg.
  En bij deze ga ik me eens verdiepen in een cameo, nog nooit van gehoord, maar zo te zien erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoals Babbe hierboven had ik er ook nog nooit van gehoord, van een Cameo. Die glaasjes zijn heel leuk geworden. Zijn dat theelichtjes?

  Leuk ideetje! Ik vind die plantjes mooi staan in die gepimpte glaasjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt ;)
   De glaasjes zijn oorspronkelijk gewone waterglazen uit de Hema, een pakketje van 6 voor 2€, dus mooi en goedkoop! Match made in heaven :)

   Verwijderen
 3. Hoe mooi!Ik droom van zo'n toestel maar vind het al leuk om anderen hun werkjes er mee te zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik droomde er ook een tijdje van tot ik er zeker van was dat hij z'n geld waard zou zijn! Ik heb. Er nog geen seconde spijt van gehad! Lang leve de cameo :)

   Verwijderen