zondag 3 juli 2016

Wachten wachten wachten.

Al een tijdje geleden brachten Rieke en ik jullie op de hoogte van ons boekenkind.   Als ik zeg een hele tijd geleden, bedoel ik echt echt een hele tijd geleden.  We haalden de vooropgestelde deadline van de uitgeverij: 29 februari.  Alles was binnen en dan was het wachten geblazen, wachten tot we de eerste versie konden inkijken.  Het duurde allemaal wat langer dan voorzien door wat onvoorziene omstandigheden en de grote drukte in de uitgeverij.  Het gevoel is een beetje te vergelijken met overtijd gaan bij je zwangerschap, vreselijk vervelend en je denkt elk moment dat het zo ver zal zijn...

Maar soit, ons wachten wordt nu beloond want we hebben de laatste versie gezien, de allerallerlaatste aanpassingen zijn doorgegeven en nu zal hij elk moment in druk gaan. Yes, vermoedelijk ligt hij eind deze maand in de winkelrekken.  Hoe cool is dat!

Om dit leuke nieuws te vieren en alle fans van het eerste uur tegemoet te komen voor hun lange wachten organiseren we een presale!  Wil jij jouw boek aan een voordeliger tarief aanschaffen en als eerste genieten van de versgedrukte pagina's vol cameoprojectjes en technische uitleg?

Wel, surf dan als de bliksem naar www.make-it-yours.be en pre-order jouw boek!


14 opmerkingen:

 1. Wauw! Alvast proficiat met jullie boek! Ik zal het boek alvast op mijn verlanglijstje naast de cameo zetten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik heb het boek gisteren juist besteld via Bol...je berichtje komt net te laat om te genieten van een voordeliger tarief ? Ah, hij is besteld en wacht ongeduldig af tot hij er is...
  Groeten, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je er twee wilt kan je natuurlijk nog eentje bestellen via ons :)
   wij wachten ook ongeduldig om een exemplaar in onze handen te hebben!

   Verwijderen
 3. Is dit boek ook leuk als je een brother scan n cut hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het softwaregedeelte zal wel wat anders zijn maar de uitgewerkte projectjes zijn een bron van inspiratie voor elke snijplotter :)

   Verwijderen
 4. Proficiat met jullie boek. Jammer genoeg geen cameo hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Proficiat met jullie boek. Jammer genoeg geen cameo hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Proficiat! Ik had er al iets van gelezen. En vermits ik binnenkort zelf een cameo ga kopen, komt deze als geroepen!

  BeantwoordenVerwijderen