zondag 1 november 2015

Une marche à travers la forêt.

Vandaag was een prachtig zwoele dag, blijkbaar de warmste 1 november ever, of toch de warmste sinds de metingen.  Op zo'n dag is binnen zitten een no go, tenzij je natuurlijk door omstandigheden aan je huis gekluisterd zit...

Wij kozen als zo vele andere gezinnen om een geweldige boswandeling te doen.  De parking stond goed vol, overal vrolijke kindjes, prachtige herfsttinten, blije mensen en een heerlijk zonnetje.  Er mogen meer zo'n indian summerdagen zijn, me dunkt.  Ideaal om de batterijtjes op te laden en volop te genieten. 

Ik volgde gisteren een fotografiecursus bij Hazel Neels, een fantastisch goeie kinderfotografe.  Ik probeerde vandaag de overload aan informatie van gisteren te gebruiken voor mijn foto's.  Amaai, het is leuk om je fototoestel beter te leren kennen maar die sluiterstijd, diafragma en ISO instellen vergt toch nog heel wat oefening.  Mijn kinderen hebben jammer genoeg geen zittend gat.  Tegen dat ik alle instelling juist had waren ze alweer op zwier! Tjah, oefening baart zeker? Deze morgen kreeg ik op facebook een 'herinnering'. Heerlijk toch om af en toe automatisch herinnert te worden aan leuke momenten doordat facebook wat foto's uit je albums bovenhaalt.  Het was van deze 'smijt in de lucht' foto die op mijn scherm verscheen.  Mooie locatie, leuk weer en een sterke papa zijn de ideale match voor een goeie 'smijt in de lucht' foto. Dus hupsakee, Otto-Jan en Billie vlogen vandaag vlotjes de lucht in!
8 opmerkingen: