zondag 15 november 2015

Een eigen webshopje!

Ik twijfelde, overwoog, aarzelde en overpeinsde het wel duizend keer.  Doe ik het of doe ik het niet? Spring ik in de ontzettend grote poel van webshops?  

Objectief gezien is het misschien niet zo ontzettend verstandig om nog meer hooi op mijn vork te nemen terwijl ik nog  uit mijn dalletje aan het klimmen ben.  De heftige periode van toen heeft wel wat sporen nagelaten.  Daarnaast heb ik ook wel nog een andere job en heb ik een betrekkelijk druk gezinsleven met bijna een voetbalploeg aan jongens (oke, dat is wat overdreven maar soms lijkt het zo als ik naar de wasmand kijk).  Dus een ontzettend slim plan is het misschien niet...

Tjah, je leeft maar één keer en het zou spijtig zijn moest je achteraf moeten zeggen: 'had ik dit of dat maar gedaan...'  Dromen zijn mooi, geven je bijzonder veel energie en dagen je uit.  Dromen kun je najagen, proberen te realiseren en van genieten.  Wel, daarom sprong ik dus hup, in die poel!  Duizend en één opgeborrelde ideeën, ontzettend veel plannen en kriebelende gedachtengangen resulteerden in een webwinkeltje.  Voorlopig bestaat het mini assortimentje uit plezierige papa en zoon T-shirts en leuke sweaters voor coole kiddo's!

Ben je benieuwd? 

Wel, surf dan als de bliksem naar www.misswobie.com 21 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Dapper dat je de stap hebt genomen. Hier denk ik laatste maanden over hetzelfde na, alleen denk niet dat ik de stap durf te nemen..Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met je shop, fijn dat je je droom durft nastreven. De ctr+ shirts vond ik op IG meteen geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dikke proficiat! Je kan denk ik geen spijt hebben dat je probeert, wel dat je niet geprobeerd hebt. Dus ik ben fan! You go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Joehoe! Ik ben fan! Ik heb de dinausaurustrui besteld voor de oudste die sinds dit weekend gek op dinosaurussen is! Maar kan het zijn dat je rekeningnummer niet klopt? Ik kreeg een foutmelding. Zal het zo nog eens proberen. Heel veel succes in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Wat leuk! Ik vind de website heel tof, gaaf lettertype en mooie spullen te koop! Veel plezier met je shop!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super, vol bewondering van deze kant! En wat een leuke sweaters, erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat kan ik me levendig voorstellen dat je wasmand met drie mannen in huis lijkt op die van een voetbalvereniging! ;-)

  Maar... to the point: Ik vind het geweldig dat je deze webshop begonnen bent, ook al is het objectief gezien misschien niet het aller verstandigste. Als je daar enthousiast over bent, dan moet je dat gewoon doen!

  En ik vind de shirts die je er verkoopt errug leuk.

  Ik wens je heel veel succes ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh! PROFICIAT!
  Ik herken dat, van dat hooi en dat objectief gezien... Maar ik ben er zeker van dat je het geweldig gaat doen! Alvast ontzettend veel succes, ik hou je webshop alvast in het oog!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. succes! soms moet je je hart gewoon volgen... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Proficiat! Mensen die gaan voor hun droom, daar kan ik alleen maar veel respect voor hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Groot gelijk dat je de sprong gewaagd hebt! Ik wens je ongelofelijk veel succes ermee!! Lieve groet, V.

  BeantwoordenVerwijderen