woensdag 25 november 2015

MARKT! zondag 29 november 2015

Nu zondag, 29 november 2015, organiseert de Entrepot voor de eerste keer MARKT!.

"MARKT! is een platform voor zotte creaties en jonge brouwsels. Een MARKT! voor ontwerpers en makers. Op MARKT! vind je kunst, design, prints en fashion van de ontwerpers van morgen, en misschien ook wel spacy hapjes, ecologische spitsvondigheden en je originele kerstcadeaus."

Leuk toch? Wel, wat nog leuker is dat ik er een standje heb!  Een echt Miss Wobie standje met de leuke sweaters en T-shirts die je hier vindt.  Maar ook met een hoop babyspulletjes zoals zachte gezellige dekentjes, knuffels, tuttekoordjes, daarnaast is er ook nog een leuk doeboekje met allemaal opdrachten voor een spetterend jaar tegemoet te gaan (binnenkort in de webwinkel) en leuke glazen potten om je interieur op te fleuren.  Dat is dus een bonte collectie leuks voor iedereen.

Hier wordt nog duchtig genaaid.  een hoopje cirkelsjaaltjes rolde al van onder mijn machine en straks is het tijd om nog enkele popjes te maken.  Zwoegen, stikken, knippen en een beetje stressen, zo zien de volgende dagen er uit.  Oja, en nog gaan werken op mijn echt werk, voor de kindjes zorgen, naar een toneelstuk gaan kijken waar ik de kostuums voor gemaakt heb (fier als een gieter - foto's volgen binnenkort) en werken aan een geheim nieuw project met haar (spannend, binnenkort meer hierover).  Druk maar plezierig programma me dunkt!Met onze vriendinnen hebben we een knustel/naai/werk/haak/breigroepje.  Volgende maandag doen we eens zot en maken we met z'n allen een Miss Wobie trui.  Wil jij ook graag ons vervoegen maandagavond? Schrijf je dan nog snel in voor plezier en vertier maandagavond!


Zo, tot zondag of/ en tot maandag!

4 opmerkingen: