woensdag 8 juli 2015

Heerlijk instant yoghurtijs.

De voorbije warme dagen werden hier aan de lopende band ijsjes gemaakt en gegeten.  Meestal verdwenen ze te snel in hongerige maagjes alvorens ik er een foto van kon nemen voor op de blog.  Ze zouden ook gewoon direct gesmolten zijn met die hittegolf van afgelopen dagen.  Alle geluk was het vandaag wat minder weer zodat ik mijn supergemakkelijk, snel en overheerlijk instant ijsje kan tonen.  Hier is het alleszins en huize Wobie een succes bij groot en klein!


Wil je graag een lekkere gezonde verfrissing op een zwoele zomerdag?

Wel, haal dan gewoon wat diepvries rode vruchten en witte yoghurt in huis.  Smijt alles samen in de blender en laat alles eventjes draaien tot het fruit gemixt is.  Giet in een potje, kommetje, glaasje of tasje en smul met volle teugen van je instant yoghurtijs! *smakelijk*


8 opmerkingen:

 1. Tof idee! En zo simpel! Ga ik ook eens maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof idee! Deze ga ik onthouden... zal hier ook snel in de magen belanden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mmm... ik maakte deze met vanille ijs... en ook nog een banaan erbij... jouw versie is nét iets gezonder ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n goed idee! De simpelste dingen zijn vaak het lekkerst en het gezondst.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh dit lijkt me lekker,misschien deze avond eens uit proberen,zou dat ook gaan met Griekse yoghurt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk het wel, heb je het geprobeerd? en was het lekker? Ik vermoed van wel, diepvries rode vruchten en iets van yoghurt is heerlijk, dus waarom geen Griekse!

   Verwijderen
 6. Goed idee voor in de opvang ,is gezond .Of eens met die andere zakken gemengd fruit ? Ziet er in ieder geval heel lekker uit.
  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lekker en gezond, altijd ideaal voor groot en klein! Ik heb het nog niet geprobeerd met iets anders dan rood fruit. Ik zal eens avontuurlijker moeten doen met ander diepvriesfruit :)

   Verwijderen