zondag 12 juli 2015

Een Charlie voor Billie.

Ik won onlangs een fantastische prijs bij de blogster Fenna, een heerlijke waardebon bij Zonen09! Ik liet me volledig gaan en kocht de Theo, Pim, Cisse en de Charlie.  De Ole had ik al in mijn bezit, dat kan je hier zien.  Ik zag op de facebookpagina van Zonen09 dat het volgende patroon Wolf heet en het patroontje dat ze nu mee bezig is Billie.  Toeval of niet?  Ik vermoed dat het volgende een Otto-Jan zal worden :)

Toen ik de patroontjes kreeg was het ontzettend moeilijk kiezen... Wat zou ik eerst maken en voor wie? Dilemma dilemma, alle patroontjes zien er zo plezierig uit! Na een blik in de stoffenkast en het nameten van mijn gekozen stofje nam ik voor Billie een Charlie.  Ik merkte al bij het maken van de Ole dat mijn kinderen dikkerdjes zijn dus ik nam de 92 voor mijn bijna 1jarige. (kleiner kan niet want de patronen beginnen bij 92)  Ik koos een versie zonder voering want gevoerd leek me wat warm in de zomer dus nam ik haar blog erbij.

Het polootje zat betrekkelijk snel in elkaar, ik hoefde zelfs geen een keer mijn tornmesje boven te halen, joepie. De volgende keer maak ik het wel iets langer, Billie is blijkbaar een dikke reus ofwel zijn de zoontjes van de patronenmaakster piepklein...

Mijn kleine leprechaun ziet er toch ontzettend schattig uit met zijn T-shirtje, niet? Gele tricot: Allotte
Regenboogjes: Spriffels
Patroon: Charlie - Zonen0912 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien wat jij van jouw prijs geshopt hebt. En jouw mannen gaan er super cool uitzien met deze patronen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schattig zeg! Ook de kleurtjes staan hem echt heel goed.
  En héél leuk om te zien dat er nog mama's zijn die het aandurven om regenboogjes en bloemetjes te gebruiken voor hun zoon ;-)

  www.xohanax.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tuurlijk, bloemen, regenbogen, vrolijke vogeltjes of een piepklein beetje roze, ... (bijna) alles kan voor stoere knaapjes :)

   Verwijderen
 3. Het zonnetje schijnt vandaag dan toch een beetje. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi afgemaakt, zie ik aan dat kraagje...
  Ik moet je wel bewonderen hoor, hoe je zo zorgvuldig kunt werken met dat soort stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Meestal ben ik geen grote fan van ontzettend geduldig kledingstukken afwerken maar hier ben ik inderdaad wel zorgvuldig te werk gegaan wat blijkbaar wel de moeite loont :)

   Verwijderen