woensdag 5 september 2018

Kleine skaterboy.

Mijn naaimachine heeft wat overuren gedraaid de afgelopen tijd.  Weerstaan aan die mooie collecties nieuwe stoffen is dan ook niet mijn sterkste kant...

About Blue Fabrics heeft weer een heerlijke lijn uit, en dit keer in samenwerking met Helen B.  Je weet wel, Helen B de illustratrice die supermooie tekeningen maakt op kopjes, zakken, notitieblokjes, pennenzaken en nu dus ook op een collectie stofjes.  Er zijn vier printjes: de skaterboy, de lama's, de ok man en de upside-down girl; allemaal gedrukt op french terry.

Ik ging aan de slag met de skaterstof en maakte er een truitje mee voor Billie.  Het patroon van de Leather sweater van La Maison Victor werd nog eens bovengehaald.  De Helen B stof combineerde ik met zwarte lapjes leer aan de schouders en zwarte boordstof (eigenlijk Punta di Roma) aan de randjes.

Hij was blij met zijn truitje, zo blij zelfs dat hij hem niet meer wilde uitdoen.  Gelukkig eigenlijk want mijn kinderen hebben blijkbaar grote hoofden, zo groot dat er vaak halsopeningetjes te klein zijn...  Afdoen lukt bij zijn nieuw sweatertje niet in 1 2 3, woepsie! Mental note voor de volgende keer dus: grotere halsuitsnijding...3 opmerkingen:

  1. Herkenbaar probleem dat grote hoofd. Leuke sweater en ideale verwerking

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier ook vaak krap met de Billie om het hoofd door te krijgen, maar superleuk truitje!

    BeantwoordenVerwijderen