zondag 6 november 2016

Glow my deer.

Hupla, de herfst is duidelijk komen aanwaaien.  De stenen die ik normaliter tijdens een wandeling krijg van mijn knaapjes zijn vervangen door nootjes, kleurrijke blaadjes en stokken.  Alhoewel, stokken zijn er altijd, altijd en overal.  Ook binnenshuis deed de herfst zijn intrede; lekkere stoofpotjes en soepjes staan op, mandarijntjes sieren de fruitmand en de verwarming staat weer aan.  Woop woop, lang leve het meest zintuigstrelende seizoen van allemaal!

Om nog meer herfst in huis te halen maakte ik een glow in the dark hertje.  'Say what?' hoor ik sommige onder jullie denken. Wel, ik maakte een projectje met printable glow in the dark paper.


Eigenlijk spreekt dat papier voor zich: je kan er op printen en het geeft licht in het donker!
Wil je hier ook eens iets mee maken?  Wel, pak je computer, zet je registratietekens aan in de silhouette studio en vul je blaadje met allerlei leuks.  Zorg er wel voor dat er niets op de registratietekens staat of buiten de afdrukrand.  


Nadat je het geprint hebt op je speciaal papier, laad je het in de cameo.  Die 'leest' de registratietekens en weet perfect waar hij moet snijden.  (echt, lang leve de Cameo)


En nu is het gewoon een kwestie van ergens op te plakken.  Ik koos ervoor om het hert gewoon op een stevig wit blad te plakken en in een kringloopkadertje te steken.  Eenvoud siert, niet waar?  De andere dingen plakte in een beetje overal op :)  Vanaf nu heb ik een beetje overal glow in the dark; op m'n agenda, gsm, cameo en naaibakje.En dan, tataaaaaaa, licht uit doen en verwonderd te zijn van the glow.

 Printable glow in the dark paper: Feeerieke 

18 opmerkingen:

 1. Hahaha lekker kitsch! Van de juiste soort wel! 😋

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alweer zo een leuk ideetje. Leve jou creatieve spirit je leuke taaltje en je pareltjes van afgewerkte productjes. TinA Vervaeck

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waw, leuk! Helaas beschik ik niet over het juiste gerief :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw hoe cool is dat weer Bianca!! Super zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat is echt heel leuk! moet toch eens uitzoeken hoe dat precies werkt op die cameo!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Daar had ik nou nog nooit van gehoord. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi! Print je dan eerst met een gewone printer? Of ook met de cameo? Maar dit lijkt me niet helemaal duidelijk hoe je dit dan doet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Lies, dat printen doe je eerst met je gewone (inktjet)printer. Je maakt een bestandje op in je silhouette studio, print het met je printer en laat het door je cameo snijden :)

   Verwijderen
  2. Ok, super! Van harte bedankt om dit te laten weten! Ik probeer het eens uit :)
   Succes nog met uw mooie creaties!

   Verwijderen