zondag 30 oktober 2016

Baby Babette.

Hupla, enkele maanden geleden werd ergens te lande een piepklein wondertje geboren genaamd Babette.  Ik ben wat aan een inhaalmanoeuvre bezig op vlak van geboortecadeautjes, al eventjes eigenlijk maar die babys worden bij de vleet geboren... Tjah, een inhaalmanoeuvre, maar eentje van lange duur.

Vaak ga ik op zoek naar een stofje die past bij het geboortekaartje.  Dit keer bleek dat een serieuze uitdaging te zijn want baby Babette haar kaartje was mooi in al zijn soberheid.  Een wit kaartje met een gouden naam, simpel en mooi maar niet zo evident om een stofje te kiezen.  Na wat surfen vond ik een mooi wit katoentje met een soort blinkend motiefje in.

Na wat zoeken naar gouden paspel, het kopen van gouden paspel, het kwijtspelen van de paar meter gouden paspel thuis en het wederom zoeken besloot ik om geen babydekentje met gouden paspelrandje te maken.  Geen dekentje voor kleine Babette maar een minijurkje voor een klein dametje.

Het Grace patroontje van Emma & Mona werd weer uit de kast gehaald.  Dit keer werkte ik de achterkant af met 1 gouden kampsnap en een hoopje velcrootjes.  De velcrootjes naaide ik vast zodat je deze aan de buitenkant van het jurkje niet kan zien.  Voila, baby Babette kan je show stelen in haar fancy pancy witte jurk!
7 opmerkingen:

 1. Prachtig! Waar kocht je het stofje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je <3
   Oh, ik was het er vergeten bij te schrijven :)
   Het is van Droomstoffen.nl, ik zet de link in het bericht!

   Verwijderen
 2. Jouw kleedje is net als het geboortekaartje prachtig in zijn eenvoud!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Ze zullen vast blij zijn met zo'n mooi cadeau!

  BeantwoordenVerwijderen