woensdag 14 september 2016

Konijnenfestijn.

Billie, de kleinste spruit ten huize Wobie is grote fan van zijn konijntje.  Ik maakte een paar knuffels zelf, zoals voor OJ maar daar moest Billie niet zo veel van weten.  Ik bezweek dan maar voor een koddig konijntje voor Billie in de Hema.  Sindsdien zijn Billie en zijn Konino 2 handen op 1 buik. Hij zou hem overal mee naar toe sleuren!

Soit, toen ik een konijnenstofje zag bij Droomstoffen was ik direct verkocht.  Een heerlijk grijs tricotje met konijntjes,  die er op gedrukt zijn in een soort fluweel.  Ik twijfelde dan ook geen seconde om daar iets mee te maken voor Billie Willie Wonka.  Hup, een leathersweater met zwarte schouderstukjes en boordjes rolde van onder mijn machine.  Met wat vertraging eigenlijk, wegens het uitblijven van een zuchtje wind en een graadje minder...  Heerlijk, die indian summer maar een klein beetje nefast voor het naaien van herstgerief :)

O ja, bij de eerste foto vloog er een helekopter voorbij, bij de tweede was hij achter de horizon verdwenen.  Dank u voetbalmatch een beetje verderop voor de luchtanimatie tijdens de shoot :) 

10 opmerkingen: