zondag 25 september 2016

Een niet zo platte flatbag.

Hupla, soms heb je geluk en ligt er een cadeautje in de bus.  Dolenthousiast word ik er van, van die plezierige onverwachte cadeautjes!  Ik kreeg een prachtig okergele flatbag en cool lederachtige flex van Feeërieke om iets leuks mee te maken.

De flatbag was euhm, helemaal 'flat' zoals je al zou vermoeden aan de naam.  Omdat ik soms fan ben van wat averechts te doen wou ik dat de flatbag niet zo plat was zodat hij mooi uit zichzelf zou kunnen rechtstaan.  Daarvoor draaide ik de tas binnenste buiten. ik plooide de onderste hoekjes naar buiten en spelde ze vast op 5 cm.  Hup, even over stikken en terug keren en je hebt een niet zo platte flatbag.



Na een pinterestzoektocht naar bedrukkingsideetjes ging ik voor een origamibeer die ik al eens voor dit project gebruikte met de leuze 'wander always wonder often'.  De lederlookachtige flex liet zich gewillig snijden, zelfs iets te gewillig snijden.  Ik sneed per ongeluk te diep waardoor de organibeer meer weg had van een puzzel dan van een snel klaar flexprojectje...  Een testsnede was eigenlijk geen slecht idee geweest.  Tjah, ook hier loopt er soms een cameoprojectje niet direct zoals ik het gepland had... Soit, ik ben blij met mijn zak en van de leuke look van dat velletje flex!




Flatbag: Feeërieke
Lederlook flex: Feeërieke

12 opmerkingen:

  1. Mooooi. Ik zou er direct voor tekenen. Hup, weer een ideetje erbij nu de feesten eraan komen. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh hoe tof!Zowel de tas in zijn nieuwe uitvoering als de beer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. amaai, zo schoon!!!
    die flex kan wonderen doen maar ik ben voorlopig nog niet thuis in die wereld

    BeantwoordenVerwijderen
  4. super die flex, ik wil ook zoiets, kunnen we dat bestellen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die flex is echt tof he?!
      Die kan je bestellen bij Feeërieke! (staat bij motief flex)

      Verwijderen
  5. Leuk opgelost, ben helemaal fan van de tas!

    BeantwoordenVerwijderen