woensdag 9 maart 2016

Dikke dank je wel en een give away.

Na mijn post van vorige zondag kreeg ik zo ontzettend veel hartverwarmende berichtjes.  Eén ding werd onmiddellijk duidelijk: ik ben helemaal niet de enige die vastzit in die energieloze bubbel!

Misschien hebben we in de loop der jaren de lat wat te hoog gelegd, iets te veel hooi op onze vork genomen... Misschien is het niet nodig dat de kindjes zelfgemaakte kleertjes dragen, je huis perfect aan de kant is, je gezonde en zelfgemaakte snackjes meegeeft naar school, je huis ruikt naar heerlijk versgebakken brood, je samen met Evy 5km loopt,  je fantastische cupcakes met heerlijke toppings op tafel tovert als er onverwacht bezoek passeert, je er uit ziet alsof je uit een pagina van de Elle bent gesprongen, je elke dag verse maaltijden op tafel tovert, je van Pinterest geplukte knutselwerkjes maakt met je kiddo's, je de perfecte echtgenote en mama/papa bent, ...

Misschien is het niet erg als je af en toe eens een kant-en-klare lasagne eet, je wat snot van de kleinste aan je mouw hebt hangen, je een bad hair day hebt, je koekjes van Bumba in de boekentas steekt, je huis lijkt alsof er een tornado heeft door geraasd, je er gewoon wat moe en mottig uitziet.  Het is oké als het niet allemaal oke is!

Daarnaast zat er trouwens nog een mailtje in mijn elektronische brievenbus.  Weet je nog dat ik Bites we Love reviewde? Toen vertelde ik jullie dat hun boxen niet in de brievenbus pasten.  Wel, goed nieuws, ze hebben hun boxen aangepast! Ik vermoed dat ik niet de enigste was die het niet zag zitten om wat stenen weg te kappen uit mijn ingebouwde brievenbus.

Hun nieuwe verkleinde box zou wel eens in jouw brievenbus kunnen liggen, ja echt! Ik mag een boxje weggeven, hoera.  Wil jij graag dat er een Bites we love boxje gezwind door je brievenbus naar binnen vliegt? Wel, laat dan een reactie na voor 16 maart.  Uit alle reacties kiest een onschuldige hand 1 winnaar, succes!


O ja, je kan ook nog steeds kans maken op een exemplaar van 'Make it yours, pimp it'!  Waag hier je kans voor 15 maart.

36 opmerkingen:

 1. Dat is allemaal ok!

  Oh ja en zo n bites zie ik zeker zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh dat ziet er geweldig... iedereen wil dit doosje! Super.

  Ja, iedereen gaat verschillende uitdagingen aan mr iddbons lichaam vraagt rust ook al barst ons hoofd v d ideeën.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 't Zal wel zijn; dat het mag! En als je eens stinkend naar den bakker gaat: 't is ook oké. Het mag allemaal in 2016.
  En, zo'n pakje van Bites; yes please ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hellooooo, super "tekst"! (Ben niet zo bekend met de blogtermen) Het is o zo herkenbaar en de pure waarheid :)!

  Ik ken Bites we love niet, maar het klinkt als eten, en daarvoor ben ik altijd te vinden :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel graag! Heb dat al af en toe es zien passeren en ben benieuwd naar hoe het smaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Juw juw juw Bianca! Zo blij dat je dit allemaal typt! ����
  Je nieuwe slogan kan zijn: "hé het is oké." En daarna vul je zelf aan.
  Ps: moest je interesse hebben ik heb hier een boekje waar je enkele tips en tricks kan uithalen, en guess what tis zo herkenbaar allemaal, scary!
  Zit er eten in dat gevulde doosje in aangepaste Bianca-verpakking? Zoja? Ooohoooo my god --> I ❤️ Free food! #alwaysinforachat

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Whoehoe that's the spirit. Nobody and nothing's perfect. Blij dat je je al wat beter voelt. En hou ontzettend veel van gezonde snacks die ik meestal zelf maal maar ook eens blij zou zijn ze eens niet zelf te moeten maken 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt het gevonden:hé het is oké!Zouden we zelf ook wat meer moeten toe passen.Ik ga niet mee doen met de give away want ik heb al eens zo'n doosje gewonnen in de kerstvakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 'het is ok als het niet allemaal ok is'. Dit zou mijn motto moeten worden. Controlefreak als ik ben kan ik hier niet vaak genoeg bij stilstaan. Zo heeft jouw post er voor gezorgd dat ik alles weer even in perspectief plaats :)

  Benieuwd naar de bites, helemaal nieuw voor mij

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk, ik doe graag mee! Mmmmmmm...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deugddoende post na een lange werkdag, dankjewel! En die bites, laat die maar komen! :-)

  Http://tussensoepenpatatten.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is echt wel ok om niet altijd Miss perfect te zijn!! Genieten van kleine dingen is veeeeeeeeeel belangrijker en daarvoor hoeft dat huis niet opgeruimd te zijn, of hoeft er niet elke dag vers eten te staan.... Diepvries is ook wel eens lekker!
  En die bites, die wil ik zeker wel eens proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hmmmm. Ziet er lekker uit! Ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Misschien moeten wij vrouwen (dat klinkt ineens heel bond zonder naam) wat minder druk leggen op elkaar. In de wereld van instagram, pinterest en bloglovin lijkt alsof iedereen het perfecte leventje heeft. Ik moet mezelf daar ook aandachtig op maken, dat ik me daar niet aan moet spiegelen.

  Ik doe trouwens graag mee met die bites. Lijkt me overheerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nou en of ik die wil winnen! Omnomnom!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik lees zoveel erover de laatste tijd hierover dat ik erg nieuwsgierig word.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hahaha zo herkenbaar bovenstaande tekst. Af en toe weer landen op aarde en gewoon leven zoals het is ipv alles perfect willen hebben. Alhoewel die gedachten soms moeilijk uit mijn hoofd te krijgen is.
  Oooo en Bites we love .... ik doe graag mee al is het alleen al om te testen of het ook in onze buitenbrievenbus past... en daarna natuurlijk heerlijk genieten

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik wil die Bites ook wel eens testen, bespaart me de cupcakes bij onverwacht bezoek ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hé het is oké :)
  Ik doe ook graag mee voor een beetje lekkere knabbels, dan volgen er sowieso ook leuke babbels en dat is dan weer goed voor het hoofd. Dubbele win!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ben ik blij dat ik dan niet-oké ben :-) Ik begrijp ook niet altijd hoe andere mama's/vrouwen het doen.
  Die Bites We Love love ik helemaal. Heerlijke tussendoortjes vind ik het. Dus ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Soms moet je gewoon eens tegen alles foert kunnen zeggen. Foert, opgeruimd huis, foert pinterestwaaardige brooddozen, foert strijk, foert "home cooked meals", foert aan wat "moet", en gewoon genieten en zijn. Steek een diepvriespizza in de oven, ga met je kinderen meespelen, laat het huis even een puinhoop. Leef in het moment. En plof als ze in bed liggen eens zonder schuldgevoelens in de zetel.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Het is zeker ok, om niet oke te zijn! :-) (al is het wel leuk om dat eens van een ander te horen) En mhmmm...dat ziet er lekker uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik ken dat product niet...maar het ziet er wel lekker uit! En jaaah, tuurlijk mag alles ook eens minder perfect zijn... We zijn maar mensen he!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Herkenbeer! 'Gewoon goed' is ook goed, probeer ik me voor te houden! Hmm, ik ben ook kandidaat voor die lekkere zakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Och, ik probeer ook mijn best te doen, maar het raakt me niet meer als niet alles perfect is. Af en toe een belegd broodje, af en toe een wasmand die wat langer blijft staan, af en toe geen gekamde haren, maar af en toe wel wat quality-time, en zo lukt het me net om de ballen omhoog te houden. Je bent goed bezig!
  En ik ben ook kandidaat voor je give-away.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Een gezonde snack daar ben ik altijd voor te vinden. Ik heb het ook los gelaten om perfect te zijn, wat heb jij en je kinderen aan nog meer stress, het leven is al haastig genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Een gezonde snack daar ben ik altijd voor te vinden. Ik heb het ook los gelaten om perfect te zijn, wat heb jij en je kinderen aan nog meer stress, het leven is al haastig genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh leuk, ik heb wel interesse in de bites!
  En ja, soms moet je gewoon loslaten. Dat lukt hier vrij goed;)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Mmmm! Nootjes en zaadjes gaan er hier altijd in. Laat maar komen die bites...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik zou dat erg graag eens proeven, want dat is mij onbekend.Ziet er in ieder geval leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Dat is inderdaad allemaal heel erg okee. Alleen doen wat je graag doet, dat is het belangrijkste!

  BeantwoordenVerwijderen