zondag 3 januari 2016

Goudlokje? Euh, goudrokje!

Na al de kerst- en eindejaarsfeesten, heerlijke maaltijden en leuke familiemomenten heb ik eindelijk weer wat tijd gevonden om achter mijn naaimachine te kruipen.  Het is niet omdat de feesten gedaan zijn dat je jezelf niet meer mag hullen in kledij met een touch of gold me dunkt!

Ik tekende een patroontje voor een simpel a-lijn rokje.  Een prachtig zwart met goudenboogjesstofje en zwarte boordstof haalde ik bij Hotstof.  De zijnaden locken, de boordstof er aan locken en de zoom 2 keer omplooien en dichtstikken et voila, een gouden rokje, ideaal om het nieuwe jaar te starten.  Ik maakte een minitutorial voor dit rokje, neem hier maar een kijkje.

Live life like it's golden!
Patroon: zelf getekend
stof: Hotstof

17 opmerkingen:

 1. Ziet er super leuk uit.! Staat je goed. En inderdaad, als jij je daar goed bij voelt mag je elke dag van het jaar een beetje goudkleurig door de dag gaan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi geworden, en inderdaad. Goud kan gewoon hoor! Is juist wat extra mooi met deze donkere dagen. Net een beetje meer Sparkle :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Ik ben verzot op de combinatie zwart/goud!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel erg leuk!! ik blijf vrolijk worden van je posts!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben je toch een stralende madam! En die laatste foto > gniffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een tikkeltje goud, voor een tikkeltje extra. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof rokje! Ik heb deze week iemand die op zoek was naar een eenvoudige uitleg om een rokje te maken naar je tutorial verwezen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen