zondag 10 april 2016

Glitters en winnaars.

Het zit er op, twee weken vakantie voor de kiddo's.  We deden uitstapjes naar de dierentuin in Rijsel, naar Boudewijnpark, naar het bos, naar de garnaalvissers aan zee en we deden wat fietstochtjes.  Op regenachtige momenten was Netflix onze held met onder andere Belle en het Beest en de Kleine Zeemeermin.  Lang leve de Disneyklassiekers me dunkt!

Daarnaast zat ik ook af en toe achter mijn geliefde naaimachine.  Een paar onafgewerkte projectjes liggen nog te wachten op een vrij moment, een deel herstelwerkjes passeerden de revue en ik maakte nog een echte glittersweater.  Op het gemakjes komt de energie wat terug, de energie om weer meer creatief bezig te zijn, om vrolijk aan de dag te beginnen en om het leven weer ietsje rooskleuriger te zien.  Hoeraaaa daarvoor, laten we hopen dat ik snel bedolven wordt onder een hele berg energie!

Trouwens, als je nog wat foto's wil zien van de glittersweater, surf dan als de bliksem naar hier.

Vorige week konden jullie kans maken op het boek 'leuk verkleden' van Charlotte Verrecas en Hazel Neels.  Wel, ik liet een onschuldige hand roefelen tussen alle kandidaten (via de blog en via Instagram) en dit zijn de winnaars (tromgeroffel, veel tromgeroffel):

Lien Houttekier
Britt Naets

Sturen jullie een mailtje naar misswobie@gmail.com om af te spreken?2 opmerkingen:

  1. jipeeeeeeeeeee!!!! Hoe fantastisch!! Een dikke dankjewel aan de onschuldige hand, meestal is die tegen mij gekeerd, maar deze keer dus duidelijk niet... Ben er echt super blij mee!! Kan niet wachten om het boek te doorbladeren en er leuke ideetjes uit te halen voor mijn kleine prinsesjes... Ik weet nu al de reactie van mijn oudste dochtertje: "mama, die wil ik, en die wil ik ook, in het rooooze, want dat is mijn lievelingskleur hé mama!!". Superdankjewel alleszins!! Nu nog ergens wat tijd winnen om er iets uit te proberen en dan laat ik het je ook zeker weten wat het geworden is! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen