maandag 25 mei 2015

Een dekentje voor een flinke knaap.

Mijn eerste metekindje deed gisteren zijn eerste communie (ja, het eerste, want ik heb er drie, drie prachtpatatjes)  Het kleine gezapige babietje van 7 jaar geleden is nu een superflinke ontzettend leergierige mooie knaap.  Gek hoe kleintjes zo rap zo groot worden!

Gisteren was het zijn eerste communie, zijn eerste hostie en zijn eerste groot feest met springkasteel en een lekkere bbq.  Een hostie is trouwens niet alleen een schijfje ongedesemd tarwebrood maar ook een gehucht in Bocholt, België.  Hopla, zomaar een weetje!

Ik kocht een hoop cadeautjes en maakte ook een heerlijk knuffeldeken met zijn naam op.  Ik vond de leuke autostof bij Hotstof alsook de dikke rode paspel, de fleece had ik nog thuis liggen.  Een gezellig warm dekentje voor een fantastische schat. Proficiat James!
5 opmerkingen:

 1. Tof! Ik had net hetzelfde idee voor wanneer mijn zoon, deze zomer, naar een groot bed overstapt. Is dat katoen en langharige fleece?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je en yep, het autostofje is een katoentje en de fleece is een soort heerlijk zachte welnessfleece (van de Carrefour)!

   Verwijderen
 2. Wat bedoel je met een gehucht in Bocholt/België?Ik woon toevallig daar maar ken geen gehucht met de naam Hostie?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mister Google ligt het enkele honderd meters van ten noordwesten van Kaulille, nabij de vallei van de Warmbeek :) Wil je eens op onderzoek gaan? Spannend :)

   Verwijderen
  2. Ik ken wel de Oude Hostieweg in Kaulille,daar woont toevallig familie van me.

   Verwijderen