zaterdag 13 december 2014

Nog 7 dagen...

Nog 7 dagen of 168u of 23% van een gemiddelde maand of 10080 minuten of .... Met andere woorden, nog 1 week tot de trouw!

Voor het gastenboek wou ik iets anders, iets orgineels en iets wat ik zelf kon maken.  Na Pinterest af te schuimen en allemaal ideetjes op te snuiven wist ik wat ik wou: een simpel klein bruin schriftje op elke tafel waar onze vrienden verschillende tips in kunnen schrijven.  Niet zomaar enkele willekeurig gekozen adviezen, nee, verrassende tips over verschillende onderwerpen. Zoals 'tips voor avontuurlijke dates' of 'tips voor een sprankelend huwelijk' of  'tips voor een ruzievrije toekomst', leuk, niet?

Dat leek me een makkelijk project, je koopt zo'n schriftjes en stickerpapier, zoekt 16 leuke 'tips voor...' maakt een leuk kadertje op de computer, printen, plakken en hupsakee, klaar.  Maar, die simpele schriftjes liggen jammer genoeg niet standaard in elk winkelrek.  Toch niet in elke papier- en kantoorwinkel in een straal van 10 km rond Brugge.  De Hema heeft deze wel in hun assortiment maar niet meer in voorraad in de winkel (echt, geen voorraad in geen enkele Belgische winkel) en bij onlinebestelling kan de leveringstijd tot 9 werkdagen oplopen... Te lang uiteraard voor onze last-minute trouw.  Dus startte ik maar de zoektocht buiten de landsgrenzen heen... De Hema in Nederland had de boekjes wel nog, beter nog, in Sluis was er zelfs 'ruim voldoende voorraad'.  Onder het motto "Als het in m'n hoofd zit, zit het niet in m"n gat' stuurde ik manlief op roadtrip naar onze noorderburen om simpele bruine schriftjes.

Et voila, dit zijn ze dan, de alternatieve gastenboekjes:


Zo, verder plannen, aftellen, dingen regelen, kinderen aerosollen en hopen dat hun RSV over is volgende week, to-do-lijstjes opstellen, wat stressen, en zeker niet te vergeten: vol verlangen uitkijken naar onze betoverende winterwonderlandwedding!

3 opmerkingen: