zondag 12 februari 2017

Kleine sportman.

Op school bij Otto-Jan vinden ze bewegen belangrijk.  Daarom is er elke laatste vrijdag van de maand een heuse Manitoba move (of voor de grotere kadees een Manitoba trail).  Plezierig rondhollen in de gangen van school, trappenlopen, fietsen en huppelen, dolle pret op die laatste vrijdag van de maand!

Otto-Jan gaat er van uit dat als je hard spiderman roept terwijl je loopt je duizend keer sneller gaat, zelfs sneller dan de wind.  En als je dat combineert met een spidermanpak, tjah, dan ben je onoverwinnelijk!  Helaas voor hem vinden we zijn spidermanpak niet echt passen onder de categorie 'sportieve kledij' voor de Manitoba move.

Als hij geen spidermanpak aan mag doen, tjah, dan maakt mama wel een echte sportbroek.  De ideale reden dus om nog eens (sinds een tijdje) achter mijn overlocker te kruipen. Een sportbroek, eentje in een heerlijk zacht grijs sweaterstofje met zwarte kotjes.  Ik combineerde de sweaterstof met wat blauwe tricot.  Blauw, zijn lievelingskleur, het kleur waarmee hij vermoedelijk even snel kan lopen als spiderman. 

Tijdens de fotoshoot wou hij dat bewijzen.  Hij wou tonen hoe ontzettend snel hij kon lopen en hoe zot hij kon bewegen met zijn nieuw sporttenuetje.  Ideaal om rap even het winterweer te trotseren want we hadden direct warm maar iets minder ideaal voor de scherpte van de foto's.  Soit, de broek werd goedgekeurd, woop woop, blije zoon, blije mama!

Patroon: Mini hudson pants
Stof: Allotte 

6 opmerkingen:

 1. Zalige foto's. Met deze outfit gaat hij minstens zo snel als Spiderman!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke jongen, nu gaat hij kunnen sporten! Het staat hem beeldig en die pull is wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe grappig! Ik blogde onlangs bijna exact dezelfe broek: http://piepow.blogspot.be/2017/01/mini-hudson-pants.html

  Hier is het alleszins ook een succesnummer, dat broekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha ik vind zijn broek veeeeeeeeeeeeeeeeeeel mooier dan die van Spider man!!

  BeantwoordenVerwijderen