vrijdag 19 augustus 2016

Zomerkiekjes: Cirque Plus.

De zomervakantie is al wat op zijn eind aan het lopen en er zijn al een hoop ongeblogde activiteiten gepasseerd!  Tijd om daar wat verandering in te brengen.  Hup, ik neem jullie even mee naar Cirque Plus.

Cirque Plus is een plezierig gratis circusfestival in Brugge.  Het Grootsemenarie, waar priesters, diakens en andere vrienden van Jezus normaal gezien les krijgen, opent één weekend per jaar zijn deuren om dit festival te ontvangen.  De fantastisch grote binnentuin in het centrum biedt ruimte aan verschillende podia waar allerlei circusacts plaatsvinden.  Hupla, een ideale reden om de kinderen op de fiets te zwieren en ons naar het Grootsemenarie te begeven.

Daar mijn kleine kiddos helemaal geen fan zijn van eens vijf minuutjes stil te zitten lieten we de spectaculaire acrobatenshows voor wat ze waren.  Gelukkig is rond kuieren op Cirque Plus ook superleuk, her en der vind je randanimatie, kindjes kunnen zich uitleven met circusmateriaal en er is plaats genoeg voor rond te rennen.  Een ideaal kinderactiviteit (en een toppertje voor je stappenteller).  Ik verlang al naar volgende editie!

2 opmerkingen: