zondag 26 juni 2016

In het lang.

Na wat rond flaneren in mijn maxidress wist ik het wel.  Dat prinsessengevoel van in het lang rond te lopen wou ik toch meer ervaren.  Zo lang heeft meer voordelen dan enkel het prinsessengevoel, je kan er comfortabele schoenen onder doen en je hoeft ook niet direct te panikeren als er toevallig nog een haartje op je been staat, halleluja.  Dit keer koos ik voor een lange rok in plaats van een kleedje.  Supersnel klaar, geen patroontje nodig en een instant 'Elsa'gevoel, ideaal me dunkt!  Hupla, ik zocht en vond een leuk zwart roze plisse stofje hier en had nog wat goud zwarte glitterelastiek over van dit projectje.
Wil je weten hoe ik deze rok maakte? Wel, poepsimpel eigenlijk! Elastiek, lange stuk stof, rimpelen en aannaaien, dat is het zo ongeveer.  Ik heb het wat beter uitgeschreven voor de geïnteresseerden.

Plisse stof: Droomstoffen
Elastiek: Verkempinck 

9 opmerkingen:

 1. Zalig om te dragen hè. Ik zet de mijne morgen op mijn blog :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van jouw tutorials. Zo leuk Hoe jij jouw kennis deelt!!

  From Niki With Love

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk ! Alleen moet je we oppassen dat je beneden voldoende ruimte hebt om te 'schrijden' (lees elegant te wandelen) met de rok: kan je oplossen door voldoende breedte te nemen of een zijsplit te voorzien (aan één kant of beide kanten)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk he zo,'n lange rok........liefs. Conny.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk he zo,'n lange rok........liefs. Conny.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier komt er ook eentje aan, ben benieuwd! Ziet er in ieder geval erg comfy uit, enne, comfortabele schoenen draag ik tegenwoordig gewoon onder alles ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen