zondag 14 februari 2016

BitesWeLove...

Met mijn voornemen om iets gezonder door het leven te gaan in 2016 was ik op zoek naar een lekkere snackjes om de dag en vooral de avond in de zetel door te komen. Met die kleine pagadders thuis eten we soms al avondeten tegen 17u45, betrekkelijk vroeg voor grote mensen als je het mij vraagt.  's Avonds krijgen manlief en ik meestal wat honger, of eerder zin om nog iets te smullen.

Gezond en lekker, hmmmm, dat klinkt beter passend bij mijn voornemen dan dozen ijscrème, koekjes en chips.  Toen ik de kans kreeg om BitesWelove te reviewen zei ik dus zeker geen nee!  Ik mocht mijn vier favoriete 'bites' kiezen en een beetje later belde de postbode aan met een leuk pakketje.  (Spijtig dat het doosje niet in onze brievenbus past... maar dat ligt eerder aan onze te kleine brievenbus dan aan een te grote doos, denk ik) Leuke verpakking, zoals je ziet!  Vier kleine zakjes met een mengeling van nootjes, gedroogd fruit en chocolaatjes.

De vier 'bites' die er in zaten waren:
n*60: an apple a day
n*23: My favorite Latte
n*18: Love this Bounty
n*28: Pecan Pie

Ik maakte een hoopje verse granola en smeet er de n*60 bij, jam jam jammie!

De Latte combineerde ik met een heerlijke koffietje. Echt, hmmm, die was mijn favoriet!


En de andere twee smulde ik zo maar op. Ik had er andere plannen mee, zoals verwerken in een zelfgemaakte granolareep, in lekkere koekjes, bij een slaatje of als topping op een ijsje.  Tjah, het was sterker dan mezelf :)

BitesWeLove is een soort abonnementsformule waarbij je wekelijks een pakketje in de bus krijgt met smaken die voor jou worden uitgekozen aan de hand van een vragenlijstje die je in het begin moet beantwoorden.  In België betaal je 5,95€ per doosje, in Nederland 4,95€.  Surf als de bliksem naar BitesWeLove voor meer info!


3 opmerkingen: