maandag 5 juni 2017

Een boek vol herinneringen + give-away

Een communie ten huize Wobie zorgde voor wat blogstilte.  Het is toch wat, hemdjes voor alle kiddo's maken, feestje organiseren, boodschappen doen, zaal versieren, cadeautje zoeken... Dat en nog duizend en één andere dingen stonden op de ellenlange communie to do lijst.  Gisteren was het dan eindelijk zo ver, D-day, een gezellige dag, familie en vrienden bij elkaar, mooi weer en een lekkere bbq!  Woop woop.

Elk jaar maken we een fotoboek en Wolf vindt het heerlijk om daar in te bladeren.  Dus het leek een leuk ideetje om een fotoboek speciaal voor hem te maken, eentje die heel zijn leven omvat, van zijn geboorte tot nu...  Eentje van chubby baby tot grote knaap die bijna naar het middelbaar gaat.  We hebben er punten mee gescoord want Wolf is er dolblij mee!

We kozen voor een vierkant boek van Smartphoto, mooie kwaliteit en vlotte verzending!  We bestelden hem betrekkelijk last minute wat voor een klein beetje extra stress zorgde maar gelukkig, hij kwam net op tijd toe, fieuwkes!

We mogen zelfs van Smartphoto een waardebon van 25€ (en gratis verzending) weggeven, hoe plezierig is dat? Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke waardebon?  

Wel, laat hieronder weten wat jij zou willen kopen met de waardebon (kijk hier maar eens), brand een kaarsje en doe een schietgebedje en misschien komt de waardebon wel jouw richting uit!  

Volgende zondag wordt de winnaar bekend gemaakt op de Facebookpagina! Fingers crossed! 

19 opmerkingen:

 1. Ik sta hopeloos achter met de fotoboeken van de kids dus steeds welkom ;-) groetjes an segers

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik maak elk jaar een fotoalbum voor mijn 2 dochtertjes en hoop dat nog lang vol te kunnen houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die beschermende hoesjes voor een iPhone lijken me een leuk geschenkje voor vadertjesdag! Groetjes, Z.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk idee (en een knap ventje ;-) )
  Ik zou met de waardebon een foto-album maken van ons gezinnetje, dan kan mijn dochter dat in september meenemen als ze op internaat vertrekt. (#mamapinktalvasteentraantjeweg)
  Dan heeft ze toch iets 'tastbaars' als ze ons mist -al zal dat waarschijnlijk niet al teveel gebeuren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zou heel zeker goed besteed worden hier! Sta al paar jaar achter met de familie-albums��������

  BeantwoordenVerwijderen
 7. een fotoboek . gewoon voor de laatste foto's van mijn mama en papa in te doen . daar het mijn mama haar laatste jaren zijn door ziekte nemen we nu ongelofelijk veel foto's van onze familie momenten . dus het zou zalig zijnom er nadien nog samen te kunnen door bladeren

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zo'n bon kan ik dringend goed gebruiken. Ik heb 3 kids (16,14 en 11) en hoe erg! maar van de jongste heb ik geen enkel fotoboek. Niet van de geboorte en later ook niet. Tja een paar losse foto's en klassenfoto's. Dat wel...
  Niet dat ik geen foto's van haar heb. Natuurlijk wel, honderden en honderden maar allemaal op de computer. Hoe leuk zou het dan ook zijn als ik haar kan verrassen met een prachtig fotoboek.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, zo leuk! onze kids vinden het ook heerlijk om door fotoboeken te bladeren terwijl ik ondertussen grappige anekdotes uit hun prille leven moet vertellen! Zo'n boek heb ik nog nooit laten maken, maar dat zou ik bij deze dus eens een keertje proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh machtig! Ik zou dringend eens de foto's moeten sorteren en in albums plakken, maar misschien is die smartphotobon ook een idee om dat proces te versnellen 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waw, zo leuk. Ik zou een fotoboek maken van de eerste communie van onze zoon. Het was zo'n fijne dag waar we het na 2 weken nog altijd warm van krijgen van binnen. Dit zou een mooie herinnering zijn voor onze kleine vent die volgens hem die dag het gelukkigste kindje van de wereld was.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Baby nummer 2 is onderweg dus het wordt dringend tijd om eens aan nummer 1 zijn fotoboek te beginnen �� tof boek

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Beste Bianca,
  In augustus 2010 hebben wij 2 kindjes (broer & zus) geadopteerd uit Ethiopië. In diezelfde week ben ik bevallen van ons biologisch kindje "Babet". Dus 3 kindjes in 1 week en geen tijd om boekjes te maken! Babet heeft vorige week haar lentefeest gevierd ... dus hoog tijd om eens aan de fotoboeken van de kids te beginnen!!!!!!
  Fijne dag,
  Bie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jaarlijks maak ik een fotoboek over de voorbije vakantie. Nu herinner ik me plots dat ik de vakantie van vorig jaar nog niet heb vastgelegd. Daar moet ik dringend werk van maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ook hier staan we hopeloos achter met fotoboeken. Oudste dochter heeft haar ganse baby-en peutertijd, de jongste enkel haar eerste jaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Onze leuke vakantie in Canada van de voorbije zomer moet eens dringend in fotoboek-vorm gegoten worden. Dan kunnen we er misschien deze zomer nog eens van nagenieten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ga dan voor de cover voor de telefoon. Je favoriete foto/ herinnering altijd dichtbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ooh, ik zou een fotoboek maken van het reisje dat ik net samen met mijn dochtertje maakte 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik moet ook dringend eens een fotoboek maken, sinds de geboorte van de jongste (2,5j) nog geen gemaakt, dus moet er echt eens werk van maken. Dit zou een heel leuk duwtje in de rug zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen