woensdag 2 november 2016

Winterbabycutness.

Als Eva Mouton een nieuw printje bedenkt voor een tof stofje denk ik: 'alright baby, woop woop!' of iets in die enthousiaste trend.  Voor de winter zijn er twee nieuwe zachte stofjes, een roze met engeltjes en rendieren en een blauwtje met koddige noordpooldieren.  Na wat opzoekingswerk ben ik te weten gekomen dat er op de Zuidpool geen ijsberen leven en op de Noordpool geen pinguins.  Nog meer weetjes zelfs; de Zuidpool is land met daarop sneeuw en ijs, terwijl de Noordpool gewoon bevroren zee is zonder land onder.  Het ijs op de Zuidpool kan tot 2 km dik liggen terwijl dat op de Noorpool niet dikker wordt dan 2 a 3 meter.  Voila, dat weten we ook weer!  

Soit, terug naar het pooldierenstofje.  Ik maakte er een koddig kruippakje van voor een schattig babytje.  Als extraatje maakte ik een flex applicatie van het beertje voor op een T-shirtje. 
(Voor de cameofans onder jullie: foto trekken van het figuurtje, traceren via het programma, uitsnijden in flex of flock en persen op een T-shirtje)


patroon: Ted kruippakje - LMV 
Eva Mouton Stof: Bambiblauw

14 opmerkingen:

 1. ik krijg zowaar spijt dat ik geen babytje meer heb <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ok misschien moet ik toch gaan nadenken over een 2e. Ideaal ook kruippakje met een rits,manlief zou dat veel gemakkelijker vinden.

  En dat stofke zooo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo mega cute! En bedankt voor de cameo tip. We zijn weer een beetje wijzer geworden. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooooooooooh! ik zou er zowaar van smelten

  BeantwoordenVerwijderen