woensdag 4 mei 2016

Wrap Wrap Wrap Straps.

Iedereen met kinderen weet hoe heerlijk het kan zijn als ze rustig aan het spelen zijn terwijl je op het gemakjes op een terrasje kan nippen van een Latte of een cocktail, afhankelijk van het weer en het uur.  Nu ja, echt volledig op het gemak is wat overroepen.  Ik heb ze meestal graag in de gaten...  Je weet nooit natuurlijk.  Om mijn moederhart wat te sussen en het gevoel te hebben dat ze iets veiliger zijn maakte ik voor de kiddo's een wrapstrapke met ons telefoonnummer op.  Oke, het zal geen wonderen doen maar ik kan alleszins iets geruster aan het strand of op een druk speelplein zitten.

Otto-Jan is grote fan want hij zegt dat het sportbandjes zijn waardoor hij sneller kan lopen...  Billie vindt het leuk om er op te sabbelen en Wolf is blij dat hij ook eentje kreeg.Bij het bedrukken was ik bezig met duizend dingen tegelijk waardoor ik de naam per ongeluk op de verkeerde kant drukte (de kant die naar binnen draait).  Alle geluk kan je met wat gepruts de stoffen 'huls' van de wrap straps draaien waardoor ik hup, de fout snel kon rechtzetten.

Mooie kinderhandjes met kleurrijke bandjes!

Wrap straps + flexfolie: Feeerieke

9 opmerkingen:

 1. Tof en kleurrijk! Ik las ooit ergens dat je beter de naam niet op zo'n bandje zet, omdat mensen met slechte bedoelingen dan kunnen doen alsof ze het kind kennen, dat ze gestuurd zijn door de ouders e.d. (Word nu niet ongerust, he, gewoon een bedenking!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb bij mijn 2-jarige inderdaad alleen een telefoonnummer vermeld! Op een sleutelhangerring, die ik aan zijn broek hang. Kan hij hem ook niet verliezen :)

   Verwijderen
  2. Ai, op een gemaakte sleutelhanger aan een ring dus...

   Verwijderen
 2. Misschien een meer kindvriendelijke oplossing dan mijn nummer op de arm noteren met balpen (wat niet erg lang blijft staan trouwens) ��

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, dat is veel mooier dan mijn "stylo" armbandjes! Prachtig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, dat is veel mooier dan mijn "stylo" armbandjes! Prachtig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Herkenbaar gevoel. Hier gebruiken we ook van die met stylo ingevulde bandjes. Niet zo uniek en niet zo knap als die van jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh...super leuk idee! Alleen beetje jammer dat de verzending het 5dubbele kost van 1 bandje.

  BeantwoordenVerwijderen