vrijdag 13 maart 2015

Een snel klaar carreaux broekje.

Hupla, Billie valt wederom in de prijzen.  Het manneke had broeken te kort dus zocht ik naar een leuk patroontje.  Het daltonbroekje van LMV dwaalde al een tijdje rond in mijn gedachten.  Ideaal, een snel klaar project met katoen, zo kon ik die katoenstapel in de kast ook eens wat doen verminderen.  Echt, stoffen kopen gaat iets sneller dan ze verwerken merk ik... (mijn opmerkzame man had dit blijkbaar ook al in het snotje!)

Binnenkort heb ik wel een nieuw groter projectje want ik mag een patroontje testen voor Sew Bidoo.  Spannend, Miss Wobie wordt patroontester! (*trots*)

Ik gebruikte voor Billie zijn broekje een carreaux stofje en zwarte boordstof.  Het broekje zit echt in 123 in elkaar.  Heerlijk zo'n instant geslaagd resultaat!'Life is short, wear your party pants!'
Loretta LaRoche

'3 opmerkingen:

 1. Heel leuk! Proficiat en succes met het patroon testen. Zou ik ook wel eens willen doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! En spannend wel, zo'n patroontje testen! hopelijk liggen de verwachtingen omtrent mijn naaiskills niet te hoog :)

   Verwijderen
 2. Heel mooi broekje in een heel leuk stofje.
  Sorry dat het zo lang heeft geduurd, maar ik wil je toch ook nog bedanken voor de mooie nominatie! Vandaag heb ik er eindelijk werk van gemaakt. Ik probeer voortaan mijn blog en inbox ook een beetje bij te houden en de link naar mijn e-mail adres is toegevoegd. Ik doe het via deze weg omdat ik ook op jouw blog geen link naar een e-mail adres vind ;-)

  BeantwoordenVerwijderen