zondag 16 november 2014

Plan eens een trouwfeest!

Zo, 25 september zijn we getrouwd voor de wet.  Plezierig maar trouwen mag iets meer zijn, trouwen mag gevierd worden en zelfs echt uitgebreid met een groot feest. Een trouwfeest vraagt natuurlijk ook enige planning... Wel, we hebben nog 24 dagen, dringend tijd om er volledig in te vliegen! 

Na naarstig te pinnen werd het stilletjes aan duidelijk wat ik (we) wilde(n).  Na de zin 'Doe jij maar' wist ik dat de kleine details van de versiering niet direct van ontzettend groot belang waren bij manlief.  Maar voor mij wel! Het wordt een romantisch feest, met lange tafels, veel kaarsjes, nog meer lichtjes, oude theekannetjes met bloemetjes of takjes, ... Vintage chic zoals ze in 'four weddings' zeggen.  

De uitnodigingen zijn vorige week vertrokken, zijn ze niet prachtig?
De foto is van onze fotografe Evy en de kaartjes zelf zijn ontworpen door Julie (waarvoor dank).


Vanaf nu staat een wekelijks bezoekje aan de kringloopwinkel op het menu want daar kan je koopjes doen als het op oude theekannetjes aankomt!  Hier zie je al een deeltje van de steeds groeiende collectie.

Binnenkort experimenteer ik eens met takjes en vilten bolletjes voor in de kannetjes, vlaggenlijntjes van oude boeken, naamplaatjes in houten boomstammetjes,... Binnenkort meer, spannend!  

1 opmerking:

  1. Wij blijven alvast glazen yoghurtpotjes verzamelen ��

    Ik heb je genomineerd voor een Sunshine Award op sleepingincleansheets.com

    BeantwoordenVerwijderen